That’s How You Know….

Cuplikan video youtube di atas adalah lagu / single terbaru dari duo penyanyi asal Norwegia yang menyebut diri mereka dengan Nico & Vinz yang berjudul “That’s How You Know”. Lagu yang mereka nyanyikan featuring dengan Kid Ink dan Bebe Rexha ini cukup menyenangkan didengar karena simple dan catchy, dan hal yang membuat lagu ini makin menyenangkan untuk didengar adalah karena kita bisa semacam bermain untuk having fun dengan mengganti lirik pada lagu ini sesuai dengan pengalaman kita sendiri.

Bingung ? Sebenarnya kalau yang sudah mendengar lagu ini secara keseluruhan pasti paham maksud gw. Jadi gini, pada lagu ini, keempat penyanyi yang terlibat mendapatkan porsi yang sama untuk menyanyikan lirik mereka, dan setiap lirik mereka itu harus menceritakan hal yang membuat mereka FUCKED UP, itulah juga kenapa di tiap habis bagian yang mereka nyanyikan selalu diakhiri dengan hook catchy “That’s how you know you fucked up”.

Atau gini deh, mending gw post aja ya lirik keseluruhan lagu ini:

“That’s How You Know”
(feat. Bebe Rexha & Kid Ink)
[Nico:]
You were big city living; girlfriend like Eva Mendes
Until your side chick called you up
Saying that she might be pregnant
Now you’re alone and crying; inside, you’re slowly dying
Cause Magic Mike just got your key

[Nico & Vinz:]
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up

[Bebe Rexha:]
Bebe
You were the man in college; got a degree in awesome
And had more zeroes in your bank than all the Matrix coding
Now you’re in your mama’s basement
Cause you spend every paycheck
The IRS your new best friend

[Nico & Vinz & Bebe Rexha:]
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up

[Vinz:]
Ha, oh
You had it going for you; moved out to California
Got lost in money, drugs, and women; now for all your dollars
Now Nico’s unemployed and Vinz’s love for coke destroyed him
So now we back in Norway

[Nico & Vinz:]
That’s how we know we fucked up
That’s how we know we fucked up (oh no!)
That’s how we know we fucked up (hey)
That’s how we know we fucked up
Fucked up, fucked up

[Kid Ink:]
Uh, yeah, Kid Ink
You used to be the big spender, grabbing the check every dinner
Showing out to your girlfriend’s best friends
Just so they could wish they was with you (wait)
You ain’t wanna hit the club but the pressure
Got you out trying to get a table and a picture
Everybody Snapchat pictures
But ain’t nobody trying to drive on the liquor, nah nah
I been getting so twisted, tie-dye, bye-bye
Think we should leave after I pay
But you forgot to save cash for the valet, wait, nah nah

[Nico & Vinz (Bebe Rexha):]
That’s how you know you fucked up (that’s how you know)
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up (that’s how you know)
That’s how you know you fucked up (that’s how you know)
That’s how you know you fucked up
(That’s how you know you fucked up, you fucked up)
That’s how you know you fucked up
(Yeah yeah yeah, that’s how you know you fucked up, you fucked up)
(Yeah yeah yeah yeah)

Nah, itu liriknya, terlihatkan bahwa setiap performer mendapatkan porsinya masing-masing, dan kecuali part dari Kid Ink yang memang liriknya berupa rap jadi lebih panjang dan membuat lagu ini jadi lebih seru, ketiga penyanyi lainnya termasuk Nico & Vinz mendapatkan porsi lirik yang sama dengan nada lagu yang sama pula.

Nah, permainan yang tadi gw maksud adalah bagaimana kita membuat lirik yang emang pengalaman kita, tentunya hal yang buat kita merasa fucked up dan kita masukkan ke dalam lirik lagu ini. Paham dong.

Dan pada posting blog ini, gw mau buat satu part fucked up versi gw ! This…

[Tulus:]
Ke kantor hampir telat; macet banget Kuningan
Buru-buru di shelter busway sampai lari-larian
Dari jauh bis kelihatan
Lari langsung gw kencangkan
Pas nyampe pintu, bisnya keburu jalan

[Nico & Vinz:]
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up
That’s how you know you fucked up

 

That’s my version, how ’bout yours ?

Support Machine :)

Ditulis dalam Random Story

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Tanggalan
Oktober 2015
S S R K J S M
« Jun   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d blogger menyukai ini: